Facebook

Sailing Eva
Sailing Eva is in Vesterø, Læsø.6 uren geleden
Vandaag hebben we een fietstocht gemaakt over Laesø. Langs de kant van de weg staan veel kleine kraampjes; met honing, aardappels, fruit, maar het zijn ook een soort rommelmarkt kraampjes.
Onderweg de zoutwinning bezocht (staat Laesø om bekend), langs de uitkijktoren gekomen en op het hoogste duin gestaan. Verder veel bos en heide gezien.
Laesø is prachtig en heel goed te verkennen met de fiets. @ Vesterø, Læsø
Sailing Eva
Sailing Eva is bij Hals By.2 dagen geleden
Vandaag zijn we van Aalborg naar Hals gevaren. Geen wind, dus op de motor. Gelukkig niet al te ver.
In Hals liggen we aan de kade. Ben wordt daar aangesproken door ene Mike: hij heeft een YouTube kanaal en wil een interview met ons doen. Leuk! 's Middags komt hij langs. Als het interview op YouTube staat, laat ik het weten.
Hals zelf is een dorpje, met een leuk straatje aan de haven. Veel ijssalons hier!
Aan het begin van de avond komt er nog even een hagelbuitje over.

Vandaag staat ook onze nieuwste vlog op YouTube. Deze keer over het laatste stukje zomervakantie 2019. We bezochten Kopenhagen en voeren door het Kielerkanaal.

@ Hals By
Sailing Eva
Sailing Eva2 dagen geleden
We hebben een nieuwe video gepubliceerd! Daarin bezoeken we onder meer Kopenhagen.

In Helsingør (Denemarken) komen Peter, Christine en Vera aan boord. Samen varen we naar Kopenhagen en verkennen de stad per fiets en elektrische step. Terug in Helsingør wisselen de opstappers: Peter, Christine en Vera vervolgen hun reis met de auto. Lars komt aan boord. Met Lars varen we, via het Kielerkanaal, terug naar Lelystad. Veel plezier met deze video! En laat je weten wat je er van vond?

https://youtu.be/wTk-EDTqPe4
Sailing Eva
Copenhagen visit - July 2019 - Sailing Eva [008]
In Helsingør (Denmark) Peter, Christine and Vera come on board. Together we sail to Copenhagen and explore the city by bike and electric scooter. Back in Hel...
youtube.com
Sailing Eva
Sailing Eva is in Aalborg.3 dagen geleden
Vandaag zijn we, voor ons doen, vroeg vertrokken: om 10.00 uur gooiden we los in Livø. Met als doel: we zien waar we uitkomen. Dat werd Aalborg. Onderweg een zeehondje gespot, zie je 'm ook?
In Aalborg bij een foodhall gegeten. Heerlijk in het zonnetje! @ Aalborg, Denmark
Sailing Eva
Sailing Eva is in Livø, Nordjylland, Denmark.4 dagen geleden
Foto's uit het bericht van Sailing Eva
Livø, Nordjylland, Denmark
Op Livø is een zomercircus voor kinderen. Vanmiddag wordt het evenwichtskoord voor de ingang van de haven gespannen. Wij zitten 1e rang!😊🎪 @ Livø, Nordjylland, Denmark
Sailing Eva
Sailing Eva is in Livø, Nordjylland, Denmark.5 dagen geleden
Foto's uit het bericht van Sailing Eva
Livø, Nordjylland, Denmark
Vandaag van Nykøbing naar Livø gevaren. Mooi zeiltochtje, veel wind wel en een beetje regen en zon. Op Livø liggen we in de haven, het kleinste haventje waar we ooit geweest zijn. Wat je op de foto ziet is de gehele haven 😊 @ Livø, Nordjylland, Denmark