Aflevering 2 is gepubliceerd!

Onze reis en de voorbereidingen daarvoor delen we graag met iedereen die het weten wil. Onze eerste video die we daarover maakten ging vorige week live. Die eerste video werd inmiddels al zo’n 600 keer bekeken en bijna 100 mensen abonneerden zich op ons kanaal. Dat is heel leuk om te zien en inspireert ons om door te gaan. Vandaag publiceerden we onze tweede aflevering waarin ons schip na een opknapbeurt te water ging en we een eerste zeiltocht maakten. We hopen dat jullie net zo genieten van het kijken als wij van het maken. Abonneer je op ons YouTube kanaal en klik op het belletje, dan krijg je vanzelf een melding als de volgende video wordt gepubliceerd. Laat je weer weten wat je ervan vond?

Klik hier voor SailingEva aflevering [002].

Warme groet,

Felia en Ben