Eva in de Spaanse ria’s

Van Ria de Ferrol zeilen we naar Sisarga Grande, een eiland voor de kust van Spanje. We brengen daar een onrustige nacht achter het anker door, dus we zeilen snel door naar Ria de Camariñas waar we heerlijk rustig liggen. Na een mooie wandeling en een bezoek aan het dorp trekken we verder richting Muros. Bij het invaren van de baai hebben we stevige wind en is er iets mis met de val van de fok. We verhuizen naar een ankerplek dichter bij Muros om dat eens nader te onderzoeken.

[English]
Eva in the Spanish rias.
From Ria de Ferrol we sail to Sisarga Grande, an island off the coast of Spain. We spend a rather turbulent night at anchor there, so we quickly sail on to Ria de Camariñas, where we have a lovely, quiet mooring. After a nice walk and a visit to the village, we continue in the direction of Muros. When we enter the bay, we have strong winds and something is wrong with the headsail halyard. We move to an anchorage closer to Muros to take a closer look.