Een verliefde dolfijn

We verplaatsen naar een ankerplaats dichterbij Muros om boodschappen te kunnen doen en de fokroller te laten lassen. Als we met de bijboot de haven invaren wordt de huisdolfijn van de marina op slag verliefd op onze Evita. Hij blijft ons volgen en zelfs ’s nachts blijft Manueliño om onze boot zwemmen. Als de fokroller gemaakt is vervolgen we onze reis naar Ria de Arousa, waar we weer voor anker gaan. We wandelen door het dorp en natuurgebied op Illa de Arousa en varen vervolgens door naar Cambados.

[English]
A dolphin in love.
We move to an anchorage closer to Muros to do some shopping and have the headsail furler welded. As we sail into the marina with the dinghy, the marina’s house dolphin instantly falls in love with our Evita. It keeps following us and even at night Manueliño keeps swimming around our boat. When the headsail furler is fixed we continue our journey to Ria de Arousa, where we drop anchor once again. We walk through the village and a nature reserve on Illa de Arousa and then sail on to Cambados.