En toen zag de wereld er ‘ineens’ anders uit….

Het is half maart 2020. Wij zijn helemaal klaar voor vertrek: veel boodschappen (houdbare producten) zijn al aan boord gebracht; een deel van onze kleding is al aan boord (hoeveel kun je nog dragen in één laatste week?); binnenshuis zijn we verhuisd en bijna alle laatste afscheidsetentjes zijn geweest. Het uitzwaai moment is ook al geregeld en gecommuniceerd.

Maar dan…. gaat de wereld op slot: op noonsite (een site voor en door zeilers) zien we het ene na het andere land op slot gaan. En ook Nederland sluit veel deuren en grenzen ten gevolge van Corona/ COVID19.

Voor ons het teken om nog niet te vertrekken. We blijven nog even bij Jord wonen. Lars en Naomi trekken bij ons in. En zo zijn deze laatste weken voor ons vertrek heel anders dan gepland, maar zeker zo waardevol!

Kijk mee hoe we deze weken doorkomen en tóch ook nu bezig kunnen zijn met voorbereidingen.