Van Læsø via Anholt naar Helsingør

Het is weer donderdag! Tijd om even terug te kijken naar onze reis over de Oostzee. Kijk je mee?

We zijn aangekomen op het prachtige eiland Læsø in het Kattegat, een berucht water tussen Denemarken en Zweden. We huren in Vesterø Havn fietsen en bezoeken zo de bezienswaardigheden die het eiland beroemd maakten. We zien de authentieke huizen met daken van zeegras, bezoeken de zoutwinnerij en de toren van Thorvald Hansen. Via de bossen en hojsande komen we terug in de haven. We vertrekken naar Grenaa, maar kunnen onderweg besluiten bij te sturen richting Anholt waar ons een onrustige nacht wacht. We vertrekken vroeg naar Helsingør in regenachtig weer en een rommelige zee. Felia wordt geveld door milde zeeziekte, maar de dag eindigt rustig in Helsingør. Heb je vragen of opmerkingen over onze reis? Aarzel niet, reageer!