Bornholm verkennen

Vandaag een wat langere aflevering -sorry- waarin we Bornholm verkennen, het prachtige Deense eiland in het midden van de Oostzee. Er zijn zoveel plaatsen op dit eiland die de moeite van het bezoeken waard zijn! Helaas kunnen we niet alles gaan zien, maar we bezoeken een aantal highlights als Jons kapel, Vang, Hammershus ruïne, Hammeren fyr, de helligdomsklipperne, våde ovn, het hoogste punt Rytterknægten met de uitkijktoren, een van de ronde kerken op Bornholm in Østerlars, het Dueodde strand en vuurtoren, de Gamleborg ruïne en de wijnmakerij.


[English]

Today we present an extended episode where we explore Bornholm, the beautiful Danish island in the middle of the Baltic Sea. There are so many places on this island that are worth a visit! Unfortunately, we can’t go and see everything, but we visit some highlights like Jons chapel, Vang, Hammershus ruins, Hammeren fyr, helligdomsklipperne, våde ovn, the highest point Rytterknægten with the watchtower, one of the round churches on Bornholm in Østerlars, the Dueodde beach and lighthouse, the Gamleborg ruins and the winery.