Zeilend naar Klaipėda in Litouwen

We hebben weer een video gepubliceerd over onze zeilreis door de Oostzee en langs de Baltische Staten.

In deze aflevering varen we van het eiland Bornholm in Denemarken naar Klaipėda in Litouwen. Een tocht die wat ruiger wordt dan verwacht. Onderweg laten de we drone even uit en knipt Felia het haar van Ben. Litouwen is enige tijd onderdeel geweest van de Sovjet Unie, maar ontworsteld zich daar succesvol aan. Klaipėda is een prachtige stad en het bezoeken meer dan waard. De kustwacht moet nog een beetje wennen aan de westerse manier van doen en hoewel we er opstandig van worden, spelen we het spel maar gewoon mee. Geniet van deze video en aarzel niet om een bericht achter te laten!

[English]
In this episode we sail from the island of Bornholm in Denmark to Klaipėda in Lithuania. A trip that turns out to be a bit rougher than expected. On the way we fly the drone and Felia cuts Ben’s hair. Lithuania has been part of the Soviet Union for some time, but successfully recovers. Klaipėda is a beautiful city and definitely worth a visit. The coastguard still has to get used to the western way of acting and although it makes us rebellious, we just play along. Enjoy this video and don’t hesitate to leave a comment!