Langs de Baltische lagerwal naar Letland

Van Klaipėda in Litouwen zeilen we naar Liepāja in Letland. Het belooft ruige tocht te worden, maar we zetten door want we hebben geen zin om nogmaals de grenscontrole te passeren. Liepāja is een prachtige stad met veel nieuwe en oude gebouwen door elkaar. De historie is hier voelbaar. Na Liepāja zeilen we door naar het schilderachtige dorpje Pāvilosta waar een aantal Letse beroemheden een tweede huis heeft.

[English]
From Klaipėda in Lithuania we sail to Liepāja in Latvia. It promises to be a rough trip, but we persevere because we do not want to pass border control again. Liepāja is a beautiful city with many new and old buildings mixed together. The history can be felt here. After Liepāja we sail on to the picturesque village of Pāvilosta where some Latvian celebrities have a second home.