Meevaren op Eva? Pak die kans!

Eva is inmiddels aangekomen in Lissabon en klaar voor de volgende etappe. We zeilen langs de Portugese kust zuidwaarts en steken bij gunstig weer over naar Madeira. Vervolgens varen we door naar de Canarische eilanden en uiteindelijk door naar de Azoren. Maar dat ligt nog een eindje in de toekomst en dus onzeker. Vanaf 2 november hebben we, naast de huidige bemanning van de schipper en een opstapper, weer ruimte voor 1 of 2 opstappers.

Hoe het varen op Eva gaat kun je zien in de video’s die we op ons YouTube kanaal plaatsen. De eerste video’s van onze reis zuidwaarts zijn inmiddels gepubliceerd.

Om ons team compleet te maken zoeken we vooral iemand die zich aan boord wil storten op de foerage en het voorbereiden van de walexcursies. Waar we liggen trekken we er graag op uit om de omgeving te ontdekken.

Eva is geen hotel. Iedereen aan boord werkt mee om haar in topconditie te houden. Je steekt dus ook (ongevraagd) de handen uit de mouwen om bijvoorbeeld Eva van haar baard af te helpen -klinkt raar- of het huishouden te doen.

Kosten van eten, havengeld en brandstof worden gedeeld.

Het is niet noodzakelijk dat je super goed kunt zeilen. Wat we wel verwachten is dat je je verantwoordelijk gedraagt, begrijpt hoe een team werkt en nauwelijks vatbaar bent voor reis- en zeeziekte.

Mocht je interesse hebben, stuur dan even een persoonlijk berichtje met je gegevens, ervaring en motivatie naar eva@sailingeva.com en geef even aan wanneer je zou willen aanmonsteren. Kijken we samen of en hoe dat is te realiseren.

Details over Eva en haar schipper vind je op deze site. De actuele locatie vind je achter de knop “Waar is Eva?”.