Paniek in de nacht

Als we in Saint Quay Portrieux liggen krijgt Felia ’s nachts een heftige pijnaanval en wordt ze met ambulance afgevoerd. Gelukkig staan we na wat onderzoekjes en medicijnen snel weer buiten. Een paar dagen later zeilen we verder naar Roscoff wat we een dagje met Lars en Naomi bezoeken. Daarna zeilen we door naar L’ Aber Wrac’h, waar we een paar dagen blijven liggen wachten tot een storm overwaait.

[English]
Panic in the night.
When we were in Saint Quay Portrieux marina, Felia had a severe pain seizure during the night and she was rushed to hostpital by ambulance. Fortunately, after a few tests and medicines, we are soon outside again. A few days later we sail on to Roscoff which we visit for a day with Lars and Naomi. Then we sail on to L’ Aber Wrac’h, where we stay for a few days waiting for a storm to blow over.