Op en neer langs de Bretonse kust

Met Lars vaar ik naar Île-de-Brehat en als we daar aankomen is de wind veel te hard om rustig te ankeren. We varen door naar Lezardrieux waar we aan een meerboei overnachten. Dan varen we terug naar Saint-Cast-le-Guildo, een prachtig dorpje aan de Bretonse kust. We zeilen terug naar Saint-Malo waar we Felia en Naomi treffen. Samen maken we een uitstapje naar Le Mont Saint-Michel. Lars en Naomi gaan kamperen en ik vaar met Felia verder.

[English]
Back and forth along the Breton coast.
Together with Lars I sail to Île-de-Brehat and when we arrive there the wind is way too strong for us to drop anchor comfortably. We sailed on to Lezardrieux where we spent the night on a buoy. Then we sail back to Saint-Cast-le-Guildo, a beautiful village on the Breton coast. We sail back to Saint-Malo where we meet Felia and Naomi. Together we take a trip to Le Mont Saint-Michel. Lars and Naomi went camping and I sailed on with Felia.