Reparaties op Terceira

Op Terceira gaan we aan de slag met de schade die we opliepen tijdens de oversteek van Sint Maarten naar de Azoren. We maken afspraken met de haven en wat lokale vakmensen. De giek wordt gedemonteerd en we maken schoon. Na 11 maanden aan boord neemt Patrick afscheid en vliegt naar huis. De volgende dag vlieg ook ik naar huis om een maand later met Lars terug te komen. Samen fixen we aardig wat klussen en maken Eva klaar voor vertrek naar Nederland.

[English]
Repairs on Terceira
On Terceira, we get to work on the damage we sustained during the crossing from Saint Martin to the Azores. We make arrangements with the marina staff and some local professionals. The boom is dismounted and we do cleanup. After 11 months on board, Patrick says goodbye and flies home. The next day I too fly home to return a month later together with Lars. We do quite a few chores together and get Eva ready for departure to the Netherlands.