Eva zeilt naar Finland!

Vandaag hebben we wederom een video gepubliceerd. Op deze stormachtige donderdag in lockdown nemen we jullie graag mee op onze reis door de Finse archipel.

In deze aflevering verlaten we Estland en daarmee de Baltische Staten. Met pijn in het hart. Wat een fantastische omgeving is dat. Rijk aan cultuur en historie en zoveel te bieden voor de toekomst. Maar we zeilen nu ook naar de hoofdstad van Finland, Helsinki wat op zich al een hoogtepunt is. We verblijven in de geweldige jachthaven van de NJK ofwel de Nyländska Jaktklubben, op het eilandje Blekholmen nabij de stad. We maken daar vrienden in de sauna die ons de mooiste plekjes van de archipelzee verklappen.

[English]
Today we published another video. On this stormy Thursday in lockdown, we would like to take you on our journey through the Finnish archipelago.

In this episode we leave Estonia and with it the Baltic States. With pain in our hearts. What a fantastic environment that is. Rich in culture and history and so much to offer for the future. But we are also sailing to the capital of Finland, Helsinki, which is a highlight in itself. We stay in the great marina of the NJK or the Nyländska Jaktklubben, on the island of Blekholmen near the city. There we make friends in the sauna who tell us the most beautiful spots of the archipelago sea.