Eva in de Archipelzee, Finland

Terwijl we door de Archipelzee in Finland varen merken we dat het zeilseizoen een beetje voorbij is en dat het weer onstuimiger wordt. Het ene moment zitten we heerlijk op onze ankerplek in de zon aan de ochtendkoffie en  momenten later trotseren we een frisse buien. En de omgeving wordt er alleen maar mooier van. We genieten volop van de rust en de natuur in dit prachtige land.

[English]
As we sail through the Archipelago Sea in Finland, we notice that the sailing season is a bit over and that the weather is getting stormier. One moment we are enjoying our morning coffee in the sun at our anchorage and moments later we are braving a fresh shower. As a result the scenery only gets more spectacular. We fully enjoy the serenity and the nature in this magnificent country.