Eva zeilt van Jurmo via Kökar naar Mariehamn

Vandaag publiceerden we weer een video over onze prachtige reis door de Oostzee. In deze aflevering maken we een prachtige wandeling over het eilandje Jurmo terwijl onze Eva door de storm stevig tegen de steiger wordt geduwd. Gelukkig kunnen we zonder schade verder varen richting Kökar in Åland. Åland is een Finse autonome regio met een eigen parlement, vlag en volkslied, maar maakt dus wel onderdeel uit van Finland. Van Kökar varen we in een ruige tocht door naar Mariehamn, de hoofdstad van Åland.

[English]
Eva sails from Jurmo via Kökar to Mariehamn. Today we published another video about our beautiful journey through the Baltic Sea.
In this episode we take a stunning walk on the islet of Jurmo while our Eva is pushed firmly against the dock by the storm. Fortunately, we are able to sail on towards Kökar in Åland without any damage. Åland is a Finnish autonomous region with its own parliament, flag and anthem, but it is part of Finland. From Kökar, we sailed on in a rough passage to Mariehamn, the capital of Åland.