Naar Visby in de mist

In Mariehamn doen we boodschappen en tanken we diesel voordat we vertrekken naar het zuiden richting Zweden. Helaas slaan we de archipel van Stockholm over en zeilen direct naar Gotland. Het is inmiddels herfst en een eerste storm zit ons op de hielen. We hebben een mooie overtocht en komen aan in dichte mist in Visby. We laten een groot passagiersschip dat opdoemt uit de mist toch maar even voorgaan.

[English]
Sailing into Visby in thick fog
In Mariehamn we do some provisioning and fill up with diesel before we leave for the south towards Sweden. Unfortunately we skip the Stockholm archipelago and sail directly to Gotland. It has become autumn and the first storm is hot on our heels. We had a beautiful crossing and arrived in Visby in thick fog. We let a large passenger ship that suddenly emerged from the fog enter the harbor first.