Eva zeilt van Ystad via Simrishamn naar Møn

We ontdekken het prachtige stadje Ystad aan de Zweedse zuidkust en ontmoeten daar oude jeugdvriend Marcel, die jaren geleden naar Zweden emigreerde. Wat een geweldig weerzien. Met flinke wind zeilen we vervolgens naar Simrishamn. Deze haven aan de lagerwal varen we surfend op de golven binnen. Maar lang blijven we niet, want we zeilen door naar Klintholm op het Deense eiland Møn, waar we ’s morgens vroeg uit bed worden gejaagd.

[English]
Eva sails from Ystad via Simrishamn to Møn
We explore the charming town of Ystad on the Swedish south coast and meet old childhood friend Marcel, who emigrated to Sweden years ago. What a great reunion. With a strong wind we sail to Simrishamn. We sail into this lee shore harbor surfing the waves. But we don’t stay long, because we sail on to Klintholm on the Danish island of Møn, where we are rudely awakened early in the morning.