Met spoed naar Lissabon

Als we van Aveiro zuidwaarts varen bereikt ons het bericht dat Patrick zijn schoonvader is overleden. We verleggen koers naar Oeiras bij Lissabon en van daar zal hij de volgende dag naar Nederland vertrekken. Simone en ik doen wat klussen en ruimen op, want ook ik zal Eva even achterlaten. We mogen een dagje zeilen met de lokale zeilclub. We zeilen in een meermansboot en in Laser. Super is dat! Het is een hartstikke leuke club, daar in Oeiras. Met Simone bezoek ik Lissabon en we wagen ons leven op elektrische stepjes. De nachtelijke tramrit met lijn 28 is een aanrader!

Hurry to Lisbon.
As we sail south from Aveiro the sad news reaches us that Patrick’s father-in-law has passed away. We divert to Oeiras near Lisbon and from there he will leave for the Netherlands the next day. Simone and I do some chores and clean up, because I will also leave Eva behind for a while. We are allowed to go sailing for a day with the local sailing club. We sail in a mid size open boat and in a Laser. That is great! It’s a really nice club there in Oeiras. I visit Lisbon with Simone and we risk our lives on electric scooters. The night streetcar ride with line 28 is a must!