Verkennen Lissabon en omgeving

Met Simone maak ik nog wat uitstapjes in de omgeving voordat ik voor een vakantie (echt waar…) terug naar Nederland vlieg. Als ik weer terug ben en Patrick ook weer aan boord is, komt Chloé aan boord als nieuwe bemanning. Van Simone nemen we in Sintra afscheid. Haar avonturen gaan verder op het land. Met koffie en pasteis de nata, de Portugese delicatesse verzachten we het afscheid. We doen nog wat klussen en bereiden ons voor op de oversteek naar de Madeira archipel. We zullen daar na een oversteek van 480 nm eerst het eilandje Porto Santo aandoen.

[English]
Exploring Lisbon and surroundings.
With Simone I make some more trips in the area before I fly back to the Netherlands for a vacation (really…). When I am back and Patrick is also on board, Chloé comes on board as the new crew. We say goodbye to Simone in Sintra. Her adventures continue on land. We say goodbye with coffee and pasteis de nata, the Portuguese delicacy. We do some more chores and prepare for the crossing to the Madeira archipelago. There, after a crossing of 480 nm, we will first call at the island of Porto Santo.