Van Ria de Vigo naar Portugal

Na Ria de Arousa en Ria de Pontvedra zeilen we via Illa de Cies naar Ria de Vigo waar we voor de verandering weer eens in een visnet blijven steken. Gelukkig hebben we duikmateriaal aan boord, dus Patrick heeft ons vlot weer bevrijd. Na een nachtje achter ons anker bij Illa de San Simón en een bezoekje aan Cesantes vertrekken we naar Baiona waar we wat laatste klussen doen en de duikflessen vullen. Dan varen we een lange dag over een oceaan met flinke deining naar Leixões, net boven Porto.

[English]
From Ria de Vigo to Portugal.
After Ria de Arousa and Ria de Pontvedra we sail via Illa de Cies to Ria de Vigo where we get stuck in a fishing net for a change. Fortunately we have diving equipment on board, so Patrick quickly freed us. After a night at anchor at Illa de San Simón and a visit to Cesantes, we leave for Baiona where we do some last chores and refill the diving tanks. Then we sailed for a long day on a swell ocean to Leixões, just above Porto.