Eva in Porto Santo

Op Porto Santo nemen we helaas weer afscheid van ons crewlid Chloé. We verkennen de omgeving en genieten van de euforie van de eerste oceaanoversteek. In de haven treffen diverse zeilers waarmee we met enige regelmaat een gezellige avond hebben. Uiteraard is er onderweg weer van alles stuk gegaan, dus we doen ook de nodig klussen zodat Eva in topconditie blijft. Ze moet ons nog veel verder brengen. We hebben een prima tijd achter ons anker in Porto Santo!

[English]
Eva in Porto Santo
On Porto Santo, we sadly say goodbye to our crew member Chloé again. We explore the surroundings and enjoy the euphoria of our first ocean crossing. In the harbour we meet several sailors with whom we have a pleasant evening. Of course, a lot of things have broken down along the way, so we also do the necessary jobs to keep Eva in top condition. She has to take us much further. We are having a great time at anchor in Porto Santo!