Oversteek naar La Gomera

We vertrekken vanuit Las Palmas de Gran Canaria om de overtocht te maken naar La Gomera. De eerste keer is er te weinig wind en liggen we voornamelijk te rollen op de golven. De tweede poging de volgende dag is succesvol en we maken een prima oversteek. Vroeg in de morgen komen we op La Gomera aan en we mogen later die dag naar de marina. Op La Gomera maken we een paar stevige wandelingen; La Gomera is namelijk wandeleiland bij uitstek.

[English]
Crossing to La Gomera.
We leave Las Palmas de Gran Canaria to make the crossing to La Gomera. The first time, there is not enough wind and we are mainly rolling on the waves. The second attempt the next day is successful and we make a great crossing. We arrive on La Gomera early in the morning and are allowed to go to the marina later that day. At La Gomera we go on a couple of brisk walks, since La Gomera is the perfect island for walking.