Duiken, afscheid en een booster halen

Als Felia en Jord, Lars en Naomi op Tenerife zijn gaan we vanuit Radazul twee duiken maken in de oceaan. Heel warm is het niet, maar het is toch een fantastische ervaring om samen met de jongens het onderwaterleven te verkennen. Met de huurauto maken we ook nog wat uitstapjes op het eiland. Het onvermijdelijke moment komt ook dat ik weer afscheid van de familie moet nemen. Het gaat weer lang duren voordat we elkaar weer zien. Met Maïté als tolk gaan we op jacht naar een boostervaccinatie voor mij en Patrick. Het is niet makkelijk, maar we krijgen er een te pakken voor mij. Patrick moet volgens de Spaanse regels nog een paar weken wachten.

[English]
Scuba diving, goodbye and getting a booster
When Felia and Jord, Lars and Naomi are on Tenerife we go from Radazul to make two dives in the ocean. It is not very warm, but it is still a fantastic experience to explore the underwater life together with the boys. With the rental car we also make some excursions on the island. The inevitable moment comes when I have to say goodbye to the family again. It will be a long time before we see each other again. With Maïté as an interpreter we go hunting for a booster vaccination for me and Patrick. It is not easy, but we get one for me. Patrick has to wait a few more weeks according to the Spanish rules.