Feestdagen op Tenerife

Voor de feestdagen blijven we op Tenerife en Felia komt aan boord. Gezamenlijk maken we een kerstdiner met wat we hebben en we genieten van het vuurwerk in de haven. Met een huurauto rijden we langs alle highlights van het eiland. Patrick schaft een bijna professionele hengel aan waarmee de aanvoer van verse vis tijdens overtochten gegarandeerd moet zijn. Met oud- en nieuw bakken we volgens traditie oliebollen. Dit keer op de steiger in de haven. We nemen afscheid van Anita. Jord, Lars en Naomi komen aan boord. Samen maken we een stevige wandeling de vulkaan op.

[English]
Holidays on Tenerife.
For the holidays we stay in Tenerife and Felia comes on board. Together we make a Christmas dinner with what we have and we enjoy the fireworks in the marina. With a rental car we drive along all the highlights of the island. Patrick buys an almost professional fishing rod to guarantee the supply of fresh fish during crossings. On New Year’s Eve we fry “oliebollen” according to tradition. This time on the pontoon in the marina. We say goodbye to Anita. Jord, Lars and Naomi come on board. Together we go for a long walk up the volcano.