Video (nog?) niet beschikbaar

De vlog die Ben deze week wilde publiceren is helaas (nog?) niet beschikbaar (staat private). Mogelijk staat de tijdzone verkeerd en komt dat dus later vandaag vanzelf goed.

Wil je toch een beetje betrokken zijn bij Eva? Kijk dan op ‘waar is Eva?’ Ben schrijft daar nu een paar keer per dag een stukje over hoe de oversteek van de Carieb naar de Azoren hen vergaat. En dat gaat niet vanzelf..

Onderweg is al van alles stuk gegaan. Een aantal reparaties hebben Patrick en Ben onderweg kunnen uitvoeren. Helaas is dat niet met alles zo. De connectie tussen de giek en de mast is verbogen en er kan daarom niet met het grootzeil gevaren worden. De laatste mijlen worden dus afgelegd alleen op de fok. En bij windstilte op de motor, die ook kuren vertoonde maar gelukkig toch weer wilde starten vandaag.

Kortom: het is met recht een avontuur. Ze zullen blij zijn als ze veilig op de Azoren zijn aangekomen. Doel is Terceira.

Groet, ook namens Ben (die ‘spreek’ ik via sms 🙂 ) Felia