Eva in Mindelo en vertrek naar Frans Guyana

In deze video zie je onze tijd in Mindelo op de Kaapverden. Bryan en Ryan geven een optreden, ik neem deel aan een Salsa workshop en overal waar we komen in restaurants en bars wordt muziek gemaakt. Heel gezellig en vaak van prima kwaliteit. We maken ook een wandeling naar het onbereikbare fort op de berg achter Mindelo en we maken een zware hike door een vulkaankrater op Santo Antão, een nabij gelegen eilandje. Dan doen we boodschappen en bereiden we ons voor op het vertrek naar Frans Guyana. Het is jammer om van alle vrienden afscheid te moeten nemen, maar we weten dat we de meeste later aan de overkant weer zullen treffen.

[English]
Eva in Mindelo and departure for Frans Guyana
In this video you will see our time in Mindelo on the Cape Verde. Bryan and Ryan give a performance, I participate in a Salsa workshop and everywhere we go in restaurants and bars there is music playing. Very enjoyable and often of excellent quality. We also hike to the unreachable fortress on the mountain behind Mindelo and we do a strenuous hike through a volcanic crater on Santo Antão, a nearby island. Then we do some shopping and prepare to leave for French Guiana. It is a pity to have to say goodbye to all our friends, but we know that we will meet most of them again later on the other side.