Oceaanoversteek Tenerife – Mindelo [deel 2]

Dit is het tweede deel van onze oceaanoversteek van Tenerife naar Mindelo op de Kaapverdische eilanden. Aan het einde van de oversteek, dicht bij de Kaapverden, worden we bezocht door een groep orca’s. Gelukkig zijn dit niet de agressieve orca’s die in de buurt van noord Spanje en Portugal boten lastig vallen. Maar spannend en indrukwekkend is het zeker!

[English]
Ocean crossing Tenerife – Mindelo [part2]
This is the second part of our ocean crossing from Tenerife to Mindelo in the Cape Verde Islands. At the end of the crossing, close to the Cape Verde, we are visited by a group of killer whales. Fortunately, these are not the aggressive killer whales that harass boats near northern Spain and Portugal. But exciting and impressive it certainly is!