Oceaanoversteek – Frans Guyana [deel 1]

Na een geweldige tijd in Mindelo op de Kaapverdische eilanden, vertrekken we voor de oversteek naar Frans Guyana. Heel ruig is het weer op de oceaan niet, maar toch komt er een scheur in de gennaker. Onderweg plakken we de gaten en kunnen we er weer mee zeilen. Patrick gooit een vislijn uit en na enige tijd vangen we een grote Mahi Mahi waar we prima van eten (ja, ik ook!). Niet alleen vangen we deze vis, ook vinden we elke morgen vliegende vissen aan dek, die bij vergissing aan boord zijn geland.

Ocean crossing to French Guiana [part 1]
After a great time in Mindelo on the Cape Verde Islands, we leave for the crossing to French Guiana. The conditions on the ocean are not very rough, but still the gennaker has torn. On the way we patch the tears and we can sail again. Patrick throws out a fishing line and after a while we catch a big Mahi Mahi which we eat deliciously (yes, me too!). Not only do we catch this fish, but every morning we find flying fish on deck that have landed on board by accident.