Oversteek van Suriname naar Grenada

Met pijn in ons hart nemen we afscheid van Suriname. We checken uit, doen de laatste inkopen, nemen afscheid van het team van Marina Resort Domburg en dan gooien we de lijnen los en zeilen de Suriname rivier af. Samen met de Heron zetten we op de oceaan koers naar Tobago, waar we aan voorbij varen. Na een ruige rit met veel golven, stroming en ook best wat wind leggen we na 3 dagen en 6 uur zeilen aan een ankerboei bij Saint George’s op Grenada aan.

[English]
It’s with pain in our hearts that we say goodbye to Suriname. We check out, do our last shopping, say goodbye to the team of Marina Resort Domburg and then we cast off the lines and sail down the Suriname River. Together with the Heron, we set sail on the ocean towards Tobago, which we pass. After a rough ride with a lot of waves, currents and also quite a bit of wind, we moor at an anchor buoy near Saint George’s on Grenada after 3 days and 6 hours of sailing.