Eva in Grenada

Na een gezondheidscheck bij een ambtenaar kunnen we inklaren in Grenada. We bezoeken de rum destilleerderijen River Antoine Rum Distillery en Westerhall Rum Distillery en de chocoladefabriek op Belmont Estate. Met de huurauto rijden we het hele eiland rond. Een uitstapje naar de Royal Mount Carmel Falls mondt uit in een reünie van Nederlandse zeilers die we daar toevallig tegenkomen. We verhuizen een baai verder en bezoeken het Molinere Underwater Sculpture Park. Een bijzondere ervaring. In deze aflevering tref je ook beelden van onze vrienden Kim en Vincent van Heron, waarvoor hartelijk dank!

[English]
Eva in Grenada
After a health check with an official, we are able to clear customs in Grenada. We visit the rum distilleries River Antoine Rum Distillery and Westerhall Rum Distillery and the chocolate factory at Belmont Estate. With the rental car we drive around the entire island. A trip to the Royal Mount Carmel Falls results in a reunion of Dutch sailors whom we happen to meet there. We move a bay further and visit the Molinere Underwater Sculpture Park. A very special experience. In this episode you will also find images of our friends Kim and Vincent from Heron, for which we thank them warmly!