Eva in Carriacou en Woburn Bay, Grenada

Na ons bezoek aan het onderwater beeldenpark zeilen we door naar Carriacou, waar we een prima tijd hebben. We maken een uitstapje naar Sandy Island om te snorkelen en te duiken. Het is een fantastisch eilandje dat alles heeft wat je van de Cariben verwacht; witte zandstranden en turquoise water. Dan zeilen we naar Woburn Bay in het zuiden van Grenada waar we zeillatten en de gerepareerde gennaker kunnen ophalen. We kunnen weer verder naar het noorden.

[English]
Eva in Carriacou and Woburn Bay, Grenada
After our visit to the underwater sculpture park, we sail on to Carriacou, where we have a great time. We take a trip to Sandy Island for snorkeling and scuba diving. It is a fantastic little island that has everything you expect from the Caribbean; white sandy beaches and turquoise water. Then we sail to Woburn Bay in the south of Grenada where we can pick up battens and the repaired gennaker. We can continue north again.