Van Grenada naar Bequia

We klaren uit bij de douane van Grenada en zeilen naar Union Island. Onderweg levert Patrick een gevecht met een tonijn. Maar de tonijn wint, geholpen door een falend harnas dat aan de hengel zit. Van Union Island zeilen we naar de Tobago Cays, waar schildpadden en ander onderwaterleven onder de boot scharrelen. We nemen helaas afscheid van Kim en Vincent van de Heron en van Bart en Kim van Tranquillity. Dan zeilen we door naar Bequia waar de volgende uitdaging ons wacht.

[English]
From Grenada to Bequia
We clear customs at Grenada and sail to Union Island. On the way, Patrick puts up a fight with a tuna. But the tuna wins, helped by a failing harness attached to the rod. From Union Island we sail to the Tobago Cays, where turtles and other marine life scurry under the boat. We sadly say goodbye to Kim and Vincent of Heron and to Bart and Kim of Tranquillity. Then we sail on to Bequia where the next challenge awaits us.