Van Bequia naar Martinique

In Bequia lossen we het probleem van lekkage van de toiletpomp op. Gelukkig hebben we de benodigde onderdelen aan boord. Met Jamie en Dina van Merdeka maken we een mooie wandeling naar Mount Peggy Peak, van waar we een geweldig uitzicht over de baai hebben. Nog diezelfde dag varen we verder naar Chateau Belair, waar we in een baaitje overnachten. De volgende dag zeilen we in een lange, ruige tocht tot laat in de avond naar Le Marin op Martinique.

[English]
From Bequia to Martinique
In Bequia we solve the problem of leakage of the head pump. Fortunately, we have the necessary parts on board. Together with Jamie and Dina of Merdeka we take a beautiful hike to Mount Peggy Peak, which offers a great view of the bay. That same day we sail on to Chateau Belair, where we spend the night in a small bay. The next day, we sailed a long, rough journey until late in the evening to Le Marin in Martinique.