Van Martinique door naar Dominica

Op Martinique zoeken we een reparateur voor de saildrive, maar dat schiet niet erg op. We besluiten de saildrive te voorzien van de juiste olie, maken de motorruimte schoon en hopen er het beste van. Frank, een Duitse zeilvriend, vaart van af nu mee tot Sint Maarten. Samen gaan we op Martinique nog op zoek naar wat onderdelen, klaren uit en zeilen in de vroege ochtend richting Dominica. Op Dominica klaren we in en maken een vaartocht op de Indian River. Met een privé chauffeur maken we vervolgens een dagtocht over een deel van het eiland.

[English]
From Martinique on to Dominica
On Martinique, we look for a repair shop for the saildrive, but it doesn’t work out too well. We decide to change the oil in the saildrive, clean the engine room and hope for the best. Frank, a German sailing friend, will now sail with us to Saint Martin. Together we go looking for spare parts in Martinique, clear customs and sail to Dominica in the early morning. On Dominica we check in and take a boat trip on the Indian River. With a private driver we then make a day trip across part of the island.