Eva op Dominica, Guadeloupe en Antigua

In deze aflevering zie je het tweede deel van onze toer over Dominica. We bezoeken een hot spa, botanische tuinen en de hoofdstad Roseau. Dan zeilen we naar Guadeloupe , waar we wederom netjes inklaren en uitklaren en vervolgens doorzeilen naar Antigua. De procedure om daar in te klaren is niet heel eenvoudig, maar ook daar slaan we ons doorheen. Met een huurauto verkennen we Antigua en maken kennis met de lokale bevolking, het enorme afval probleem en de prachtige vergezichten.

[English]
Eva on Dominica, Guadeloupe and Antigua
In this episode you’ll see the second part of our tour of Dominica. We visit a hot spa, botanical gardens and the capital city of Roseau. Then we sail to Guadeloupe, where we again clear customs and then sail on to Antigua. The procedure to clear customs there is not very simple, but we manage to get through that as well. With a rental car we explore Antigua and get to know the local population, the huge trash problem and the beautiful views.